Laman Web Rasmi KSCC - http://kuscyc.com

MINUMAN MANTAP KAYUHAN


PERFORMANCE DRINK




1. Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk  membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.


2. Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.

3. Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.

4. Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.

5. Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknya menjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam.

6. Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak2 demam pun elok amik ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum. Ia boleh tolong cegah dehydration tu.

Namun, ia tidak terhad kepada ibu menyusu dan mengandung aje tau .. seisi keluarga sangat digalakkan untuk mengamalkannya.

Siapa yang digalakkan untuk mengambil Performance Drink?  

  •    Rider la ...sapa lagi
  •    Anda yang berkerja di bawah matahari terik
  •    Anda yang sentiasa lesu dan lemah badan
  •    Ibu mengandung atau menyusu
  •    Anda yang demam dan selesema.
  •    Anda yang selalu bersenam dan bersukan termasuk ahli sukan
  •    Anda yang mengidap penyakit kencing manis

 

TESTIMONIAL 

KLIK SINI UNTUK KONGSIKAN TESTIMONI ANDA

 

1. Pengalaman Puan Lia, Sepang, Selangor

Umum mengetahui ‘kaum Adam’ ni amat sukar menelan pil-pil dan mematuhi peraturannya.  Suami saya pun begitu juga. Mesti ada yang ter’skip’ makan lar.. terlupa lar..kadang2 tu satu hari tak makan langsung vitamin ni..haiii…apatah lagi nak ajak minum air dengan konsisten 2~3liter sehari..kalo saya ingatkan, AlhamduLILLAH, enche suami pun ingat, kalo saya tak ingatkan, memang terlupa lar jawabnya.. Suami saya hobinya berkayuh, setiap hari lepas balik kerja, suami saya akan berkayuh selama 30~45 minit..katanya berkayuh ni memberi ketenangan dan secara tak langsung boleh meningkatkan stamina..tetapi berkayuh dalam masa 30minit tu bila malam mulalar rasa kaki sakit especially kat bahagian betis..Namun, semua tu  diatasi dengan Performance Drink..definitely untuk suami saya kerana senang dibancuh, boleh dinikmati begitu sahaja dan paling best, suami tak perlu nak telan pil-pil vitamin tu..


2. Pengalaman Puan Tuty tentang suaminya yang mencuba Performance Drink ni..

Encik N (suami saya) bekerja sendiri dan berada di jalan raya hampir sepanjang hari. Perjalanan memakan hampir 200km setiap hari. Sudah tentulah badan jadi letih. Jadinya, saya akan bancuhkan PD dalam 1 botol air untuk bekalan semasa berkerja. Setelah beberapa hari, Encik N memberitahu badannya sudah tidak berapa letih. Saya pun lihat muka suami saya kurang letih dan lebih ceria.

Oh, Encik N juga mempunyai hobi berbasikal. Sebelum saya bersalin, hampir setiap minggu Encik N akan berkayuh bersama-sama rakan seangkatan (Road Bike). Bukan berkayuh keliling taman ya. Mereka berkayuh jarak jauh. Antaranya daripada Puncak Alam ke Pantai Jeram sejauh 45km pergi dan balik. Menaiki bukit ke kampus UiTM Puncak Alam. Jalan ke kampus itu boleh dikatakan seperti mini genting highland yang memerlukan pendakian mencabar. Naik kereta pun terasa tinggi sungguh bukit itu.

Selama saya cuti bersalin, Encik N memang bercuti terus daripada berkayuh basikal. Hampir 2 bulan lebih. Satu hari Encik N ikuti satu ekspedisi berbasikal daripada UKM ke Bagan Lalang sejauh 90km pergi dan balik bermula daripada pukul 8 pagi.Perjalanan sehala sahaja memakan masa 4 jam lebih. Saya berasa risau kerana Encik N sudah lama tidak berlatih dan sebelum ini, Encik N akan mengadu keletihan apabila pulang berbasikal. Paling teruk apabila kadangkala kakinya kejang semasa berkayuh.

Saya bancuhkan 3 liter air PD untuk bekalannya dan berdoa segalanya berjalan lancar. Mestilah risaukan sebab berkayuh dalam cuaca yang panas terik. Kita naik kereta dengan penghawa dingin pun rasa letih dan haus bila tengah hari.

Nak tahu apa reaksi Encik N selepas kembali daripada ekspedisi?

Saya      : Abang Ok tak? Kaki kejang tak?
Incik N   : Abang Ok je..Badan pun tak letih sangat. Yang best tu, kaki tak kejang.
Saya      : Alhamdulillah.
Encik N    : Abg N**r dengan Abg F***i pun hairan yang abang boleh kejar. 
               Abang bagitahu la yang Abang ambil air PD.

Tersenyum lebar saya mendengarnya. Dalam geng basikal tu, Encik N antara yang terkebelakang sebenarnya. Memang Incik N sudah jatuh hati dengan PD sebab jika saya terlupa, dia akan mengingatkan untuk membuat air PD untuknya.







Berapakah harganya?
Hanya RM82.50 di Semenanjung dan RM90 di Sabah/Sarawak. Harga termasuk kos penghantaran.


Order Melalui Online

JAMINAN PRODUK DAN PENGHANTARAN 



Kini anda boleh mendapatkan produk ini dengan cara mudah hanya melalui pembelian secara ONLINE. Setiap kenyataan yang dipaparkan didalam laman web ini adalah 100% tepat dan benar.


HARGA BAGI SEMUA PRODUK ADALAH SEPERTI YANG DIPAPARKAN. SEMUA BAYARAN PRODUK ADALAH TERMASUK KOS PENGHANTARAN.


Tiada sebarang transaksi yang dijalan di laman web ini. Transaksi dijalankan melalui Maybank.


CARA MEMBUAT PESANAN
Untuk pesanan di Malaysia, anda boleh menggunakan cara berikut:
-----------------------------------------------------------------------------------------
MAYBANK
162-106-126-183 



atas nama

NAHAR BIN SHARIF
------------------------------------------------------------------------------------------
AWAS : (Pastikan No. Akaun dan Nama adalah betul sebelum anda meneruskan urusniaga. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kesilapan yang berlaku)
-------------------------------------------------------------------------------------------

Pesanan produk akan diproses dan dihantar dengan menggunakan perkhidmatan POSLAJU MALAYSIA.
..............................................................................................................................................................


CARA BAYARAN 
Lakukan pembayaran anda melalui akaun Maybank atau melalui INTERNET BANKING/ MESIN CASH DEPOSIT/ PINDAHAN WANG MELALUI ATM ATAU MELALUI KAUNTER. 

SIMPAN RESIT TERSEBUT dan hantarkan kepada kami maklumat berikut;


1. TARIKH TRANSAKSI
2. MASA TRANSAKSI
3. NAMA ANDA
4. ALAMAT ANDA
5. NO TELEFON ANDA

Segala maklumat tersebut perlu dihantar melalui SMS ke 013-388 2545


KERAHSIAAN
Kerahsiaan anda adalah penting untuk kami. Kami tidak akan menjual, menyewa atau mendagangkan nama dan e-mail anda kepada sesiapa sahaja.

PENGHANTARAN
Segala pesanan akan DIPROSES SERTA MERTA. 

Pesanan akan dihantar dengan menggunakan POS LAJU dan anda akan menerima pesanan anda 2 atau 3 hari waktu bekerja. .

Untuk semua pesanan produk, sebarang pertanyaan dan keterangan sila hubungi atau SMS:


Nahar bin Sharif di talian 013-388 2545


Semua pertanyaan mengenai produk anda boleh hubungi atau sms
Mentor saya Puan Lia di 012-2541296