Laman Web Rasmi KSCC - http://kuscyc.com

Monday, January 4, 2010

1 Jan 10 Onroad Berjuntai Bestari

Hari ini hari lahir aku...maka kengkawan sambut dengan berbasikal onroad. Tengok peta baru 50 km.. tapi bila campur-campur onroad ofroad jadi 61 km. Peehhhhh tak sangka aku boleh kayuh sejauh itu.


View Larger Map


Seperti biasa kumpul di Stadium Kuala Selangor tajam (sharp) 7:30 pagi. Inilah kali pertama kayuhan dengan jumlah 6 orang. Kepada yang duduk dekat-dekat kuala selangor bolehla join kitaorang kayuh. Tunggu je jam 7:30 pagi.... insyaallah kami ada... hihiihi kalau ada la...

Kayuhan santai.. termasuk offroad... Cikgu Nasir terpaksa angkat basikal jika lalu ada batu-batu.. maklumlah basikal onroad dibawa ke offroad

Haaa mata member2 mengelip2 tengok aboy ada fork baru. .... u-turn lagi tu.. harga... kalah basikal t-bolt aku. faham-faham je la yea...



Tengok tu... jalan ofroad pun lalu pakai basikal onroad..tererr terrer...



Inilah otai basikal kuala selangor....sifu kami

Pekena sat kopi susu kambing... mana ada kedai sudu macam tu...hanya di simpang ke berjuntai bestari je ada tau...




No comments:

Post a Comment