Laman Web Rasmi KSCC - http://kuscyc.com

Saturday, January 23, 2010

Kayuh di Frim lagi

17 Jan 2010 KSCC kayuh sama geng Aris Kelolo. Selama ini aku hanya dengar nama kelolo yang popular. Hari ini baru betul-betul jumpa dengan dia.

Aris dengan panggilan pak ngah bersama isteri. Pesanan beliau...antara lain maksudnya..
"Dulu saya di catu..dalam sebulan 2 kali je bleh kayuh... lepas tu ajak bini kayuh.. bila bini kayuh sekarang setiap minggu dan kemana sahaja bleh kayuh... moral of the story katanya ajaklah bini kayuh.. maka senang korang nak berkayuh...... hahahah betul..betul ...setuju...

kali ini masuk ikut pintu utama... kena bayar tol RM3.00 masa masuk seperti biasa... group dibahagi 2.. satu group ikut rover (khas untuk orang baru) yang lain belok kanan...daki terus je.. jangan belok kanan... sampai hujung ada single trail yang digelar "Dream Trail"...

gambar2 bawah nie saja nak tunjuk... suami depa atau bakal suami senang nak berkayuh...sebab dorang pun kayuh gak...hahahahah... dan di Frim je lah satu-satunya trail dapat jumpa gadis ayu kayuh...kat trail lain susah nak jumpa da...





termasuk yang joging atau yang jalan kaki...



haaa yang nie saudara Ijas KSCC tengah mendaki Steroid Hill... tengok tu...separuh nyawa mendaki bukit ...(cuba lihat gambar dengan teliti). setelah berpantang maut kami telah berjaya mendaki streoid hill ini...(walaupun terpaksa menyorong daaaa....)

relax dulu....KSCC tinggalkan group aris... sebab nak cepat pi sarapan da...

inilah gambar unser aris kelolo... mampat dan sendat dengan basikal ala-ala sardin dalam tin...... bleh masuk 5 basikal lagi tu...

2 comments:

  1. Aku tak sempat nak tengok si gadis ayu tu, sebab tengah serious mendaki Bkt Steroid macam dalam gambar tu.....sampai terjelir lidah. Akhirnya aku berjaya mendaki bukit najis dadah tu dengan jayanya, tapi member kacau tetiba........itu sambung ceritanya.

    ReplyDelete
  2. hahaha jangan marah ......gambar saja buat kengkawan... anywhere ada masa kita pi lagi FRIM...best memang best...opppsss sapa yang kacau da... sambung la cerita....

    ReplyDelete