Laman Web Rasmi KSCC - http://kuscyc.com

Tuesday, April 13, 2010

Jom Sertai Selangor MTB Challenge 2010 MBP


Aku sengaja tambah MBP, pasti rider pelik apa itu MBP.... MTB tau la Mari Tolak Basikal...yang ni MBP...haaaaaaa... jawapannya Menang Belum Pasti...

Selalu kita dengar orang cakap Kalah Sudah Pasti...tapi itu dah lapuk, sejak naik basikal motivasi dah semakin tinggi kena cakap Menang Belum Pasti.... apsal tak pasti...maklumlah badan tak lah kuat, umur dah semakin muda...memang la belum pasti menang....

So kengkawan jom join Selangor Mountain Bike Challenge 2010 kat Kampung Bukit Lagong, Sungai Buloh, Selangor.

Meh la..... menang belum pasti...apa nak takut.... jom kita meriahkan.....best...memang best kalau tak caya tengok gambar Selangor MTB Challenge 2009 di sini.... kalau tak puas hati ngan gambar, tengok videonya pulak di sini... dan yang pastinya resultnya juga ada..tengok aje di sini...

Kalau tak puas hati gak.... kita layan kat blog-blog rider.... antaranya adalah...

1. sudah pastinya Kuala Selangor Cyling Club
2. PujMac
3. Malaysia 4wD SUV
4. Bandar Tasik Puteri Bicycle Brigade
5. MTB Corner
6.Suami Mountainbiker
7. Gerek Gunung
8. ASCC

So apalagi...jom kita daftar ramai- ramai ..... kepada sesiapa yang tiada borang..anda boleh tulis alamat emel di ruang bicara mengenai basikal di sebelah kanan blog saya then saya akan hantar emel.... takpun hantar je emel ke selangormtb@yahoo.com then pengarahnya akan reply emel tersebut beserta borang penyertaan berbentuk pdf....
(klik pada banner untuk ke blog selangor mtb challenge 2010)

No comments:

Post a Comment